Helite

HELITE je vodilno podjetje pri razvoju telesnih zračnih blazin ter prvi evropski proizvajalec z več kot 150.000 airbagi po celem svetu.

 

<<  Naša prioriteta je kakovost in inovativnost za boljšo zaščito.

          Gérard Thevenot

2002

40

50

100%

150.000

Ustanovitev
zaposlenih
v državah
narejeno v Franciji
airbagov prodanih po svetu
nAŠA ZGODBA

Od leta 2002

HELITE je leta 2002 ustanovil Gérard Thevenot, francoski inženir, specializiran za mehaniko tekočin in navdušen nad lahko aeronavtiko (ULM, jadralna zmaja, paramotorji). Visoka stopnja nesreč v teh športih ga je pripeljala do iskanja rešitev za zaščito pilota, zato je bil vložen prvi patent za individualne zaščitne zračne blazine.

Ker je tehnologija zračnih blazin uporabna za vse visoko tvegane dejavnosti, je HELITE postal strokovnjak na tem področju, ki se posveča izključno razvoju individualnih zaščitnih sistemov. Naše zračne blazine Helite se že uporabljajo na najrazličnejših področjih, kot so motociklizam, jahanje, kolesarjenje, zdravje, aeronavtika, industrijsko delo; in so tudi zelo cenjeni v vrhunskem športu.

Danes

Danes je po svetu v uporabi že več kot 150.000 Helite airbagov (zračnih blazin) za osebno zaščito.

NAŠE AMBICIJE

Poslanstvo Helitesa je narediti svet varnejši. Z razvojem novih inteligentnih rešitev za zaščito ljudi pri njihovih športnih in vsakodnevnih dejavnostih. Naš poseben recept: inovativnost, tehnologija, preprostost, vse narejeno v Franciji z našim pridihom pristnosti.

NAŠ R&D PRISTOP

Od ideje do oblikovanja zračne blazine je vpleten dolg proces in veliko veščin. V tem smislu je naša tehnologija zračnih blazin še vedno potrjena s številnimi prototipi in testi trka.

+ več o raziskavah, razvoju ter proizvodnji Helite

"Naša prioriteta je kvaliteta in inovacije, za boljšo zaščito."
gerard thevenot
Gérard Thevenot
founder